Adventure Club

Korte intensieve kennismakingsworkshop om te ervaren wat lesgeven inhoud
 

Sta je tenminste al twee jaar wekelijks op de Yoga mat en voel je een positieve drang voor meer Yoga in je leven? Ga je mee op avontuur om te ontdekken wat jij nog meer kunt doen op de Yoga mat?
Wij ontwikkelen je van Yogi naar Yoga docent zonder 100% rol model te zijn met Ashtanga Yoga. Door middel van Hands On / Adjustments leer je de deelnemer in de eindpose te komen.

 

Ben je dol op muziek en wil je meer kennis in de verschillende didactische lagen van coaching, vind je het interessant om zonder aanraking de deelnemers in de juiste pose te krijgen en te verbeteren?Dan is MindBodyFlow echt iets voor jou!


Module 1
nader bekend gemaakt  van 18:30-22:30

Yoga: Basics - Ujjayi breathing and Sun Salutations A and B

Deel A. Verbeter de ademhaling en leer je deelnemers de gracieuze Zonnegroet uit de Ashtanga Yoga serie die in één vloeiende beweging uitgevoerd worden.


MindBodyFlow: Omarm de sfeer en ontdek de verschillende lagen in het lesgeven met muziek.
Deel B. Je krijgt een onderdeel van MindBodyFlow, leer gespiegeld les te geven en wees 100% een rolmodel voor de deelnemers. (Tip, kom voor de module een aantal lessen MindBodyFlow meedoen)

Module 2
nader bekend gemaakt van 18:30-22:30


Deel A. Ujjayi breathing and Sun Salutations A and B

Neem een f amilielid of huisgenoot mee die nog niet eerder Yoga heeft gedaan.
Pas je kennis toe en breng hem of haar in de houding met behoud van zoveel mogelijk tempo.
Deel B. MindBodyFlow Geef les met je toegewezen onderdeel aan de aanwezigen.


Na module 2 is er een evaluatie gesprek of lesgeven bij je past en welke stijl aansluit bij het eigen maken in je persoonlijke leerproces. Hierna worden de deelnemers verdeeld in Ashtanga / Yin Yoga of MindBodyFlow.


Kosten 80,- per module
Heb je een abonnement bij MoveAlongStudio krijg je 20,- korting per module. 

*Huiswerkbelasting 7 uur  

*Je krijgt een studie manual bij aanvang van de eerste les module

Aan te bevelen studie materiaal 

Ray long the key muscles of yoga, dit boek moet je zelf aanschaffen als je doorgaat met de opvolgende modules.

Docent: Natasha Thompson

April 2005 ben ik begonnen met Body Balance lessen te geven een programma van Les Mills. Vrij snel was ik bekend bij de meeste sportscholen in Rotterdam en omgeving . Ik heb geleerd hoe aan verschillende type deelnemers de juiste woordkeus te gebruiken zowel in het Engels als in het Nederlands. In 2014 maakte ik kennis met Ashtanga Yoga en behaalde ik mijn certificaat bij Manju Jois de zoon van Pattabhi Jois. Hij is de grondlegger van Ashtanga Yoga. 2015 werd het tijd om een eigen programma te lanceren wat deels vergelijkbaar is met Body Balance maar meer uitdaging kent. Zowel de beginnende yogi als de gevorderde yogi kan zijn of haar enthousiasme kwijt en is er groei naar de eindpose. 

Begin 2019 heb ik 100 uur Yin Yoga  en de The Art of Meditation met Tijn Touber afgerond.

Ik ben geregistreerd bij de Yoga Alliance als yoga opleider (Yoga Alliance Continuing Education Provider® YACEP®) en volg ik jaarlijks opleidingen voor verdieping en verbreding van mijn kennis. 

Naast het hebben van een draaiend gezinsleven is het vinden van tijd de grootste uitdaging. Doordeweekse dagen en weekeinden zitten vol met verantwoordelijkheden. Ik hoop met de twee dinsdagavonden met ruim vier weken huiswerktijd, iedereen tegemoet te komen om met veel positiviteit deze ontdekkingsperiode aan te gaan.

Mocht je verdere vragen hebben voel je vrij om te mailen naar;

natasha@movealongstudio.nl

Les locatie :

MovealongStudio

Beijingstraat 7

3072AE Rotterdam