yoga

Bedankt voor je proefles aanmelding

We zijn van mening dat je tenminste twee keer samen met ons op de mat moet staan voor je beslist wekelijks met de les (sen) mee te doen.

De tweede les binnen twee weken afgenomen is dus kosteloos.

Je krijgt voor aanvang van de les een betaal link gemaild om je proefles te voldoen. Controleer a.u.b. je spambox uiterlijk twee dagen na aanmelding. 

 

Je outfit voor de les;

Dames: Yoga legging of rekbare broek liefst zonder rits. T-shirt / sport top, trainingsvest of jasje en binnen slippers.

Heren: Jogging, Hardloopbroek/ Compressieshorts of een short met binnenbroek liefst zonder rits. T-shirt, singlet of sport polo. Trainingsjack en binnen slippers.

 

Kom a.u.b. al in je sport kleding naar de studio.

Heb je lang haar? Neem een elastiek mee. 


Eten en drinken

Voor beginners is een flesje water (van te voren drinken en voor de les uit kunnen plassen) aan te bevelen. Probeer een zware maaltijd tot drie uur voor aanvang van de les te vermijden.
 
In de studio hebben we matten maar indien je er zelf een hebt, neem deze gerust mee.

Deelname kosten

Een proefles kost 17,50 Indien je besluit binnen één week wekelijks te blijven komen vind er een positieve verrekening plaats.

 

Parkeren Rotterdam Katendrecht sector 350

Tussen 9:00 en 23:00 is het kenteken parkeren op Katendrecht € 0,50 cent per 18 minuten, € 1,67 per uur. Zondag ochtend is het gratis tot 12:00.

Parkeren Rotterdam Noord sector 371

Tussen 9:00 en 18:00 is het kenteken parkeren in Rotterdam-Noord. € 0,50 cent per 18 minuten, € 1,67 per uur. Maandag tot zaterdag 09:00-18:00 en op zondag 12:00-23:00.

Heb je nog vragen? Kijk dan even op "Veel gestelde vragen " of het antwoord er tussen zit.
Anders voel je vrij ons te benaderen.

 

Zonnegroet en tot de mat!

MoveAlongStudio

Natasha Thompson

06-24541058