dancer pose.jpg

Natasha Thompson

Oprichtster van MoveAlongstudio, Ashtanga en Yin Yoga, MindBodyFlow, Duet & Personal Yoga trainer

Natasha Komt oorspronkelijk uit de evenementen sector. (Organisatie van dansmodeshows en volledige entertainment producties voor o.a. Levi’s, Wangler en Lee.) Na de geboorte van haar eerste zoon zocht ze meer regelmaat in het leven en werd ze in 2001 de rechterhand van Marjorie Oron van The Pilates

Studio in Den Haag. Vanuit haar office manager stoel keek ze naar de privé sessies in de studio. 

Zo heeft ze geleerd het lichaam te observeren en de liefde voor gezond en precies bewegen begon te bloeien.

Vanaf 2005 tot 2014 was ze werkzaam als Body Balance instructeur en later ook examinator voor dit programma. Juli 2014 werd Natasha toegelaten tot het Les Mills Nationaal Body Balance Trainer team waarvan er zes personen zijn in Nederland en België. 'Muziek en yoga in één programma is magisch en mooi want het raakt je diep van binnen'. Toen de Choreograaf van Body Balance werd vervangen besloot Natasha zelf de muziek uit te kiezen en de yoga poses samen te brengen in haar eigen les programma MindBodyFlow. Mooie muziek, vloeiende bewegingen, hard werken met een glimlach op het gezicht, is gelukkig weer te vinden in MindBodyFlow.


​Natasha is ook Ashtanga Yoga docent. Ze is opgeleid door Manju Pattabhi Jois, de zoon van Sri Pattabhi  Jois, de grondlegger van Ashtanga Yoga. Deze vorm van Yoga ervaart Natasha als de meest dynamische en uitdagende Yoga stijl. Nu als tegenhanger geeft ze ook Yin Yoga, de zachte en rustigere  kant van bewegen op de yogamat. De drieluik MindBodyFlow, Ashtanga en Yin Yoga, maakt een week op de yogamat compleet.

In de avonduren geeft Natasha voornamelijk groepslessen en overdag kun je met haar afspreken voor een privé of een duetles. 

roelof treepose.jpg

Roelof Jansen

Invaller MindBodyFlow

Roelof Jansen is vanaf zijn studietijd al werkzaam in de evenementen wereld. Na vele omzwervingen via IKEA, Efteling en diverse eventbureaus was het tijd om in 2013 GAST. op te richten en als freelance Gastheer/eventmanager/docent een eigen koers te kiezen.

Werken in een stressvolle omgeving vraagt om de nodige rust en ontspanning. In 2005 werd dit de sportschool en daar ontdekte Roelof dat regelmatig trainen om conditie en lichaam te verbeteren een prima afwisseling geeft op de dagelijkse bezigheden. Na twee jaar besloot Roelof om zelf Body Pump en Body Balance lessen te gaan geven als groepsfitness instructeur. Hier kruiste zijn pad voor het eerst met Natasha en bleven ze elkaar zien op bijscholingsdagen.

Roelof is een mensenmens. De afwisseling van entertainment management en lesgeven zijn elke dag voor hem een reden om met veel plezier op te staan. "Mensen motiveren de uitdaging met zichzelf aan te gaan, samen te werken aan een sterker lichaam is leuk en dankbaar werk. Invaller zijn voor MindBodyFlow geeft weer een nieuwe uitdaging aan het lesgeven.

De visie van Natasha, yoga en muziek samen te brengen, de gevorderde yogi maar ook de beginner tevreden te houden in één programma is inspirerend. MindBodyFlow is genieten maar ook hard werken.”

Aernout van der Plas

Aernout van der Plas

Invaller Ashtanga en Yin Yoga trainer

In 2004 kwam Aernout met power yoga in aanraking toen hij fit wilde worden voor de wintersport. Om er nog veel meer over te weten te komen begon hij met een Power Yoga teacher training. Nog voor de opleiding was afgelopen werd hij gevraagd om les te geven. Tijdens de opleiding merkte hij dat zijn lichaam sommige houdingen als fijn en andere aspecten als minder prettig ervaarde. Voor Aernout was dit het begin van een zoektocht naar de yoga die bij hem het beste zou passen. Hij voelde zich uiteindelijk bij Ashtanga yoga prettig en thuis.

Via Nancy Gilgoff leerde Aerout  zachtheid in de Ashtanga Yoga te integreren. Geïnspireerd door deze benadering is hij bij haar verder in de leer gegaan en verbleef hij een lange tijd in Maui om zijn practice te verdiepen. Tijdens zijn verblijf in Maui en reizen door India kwam hij in contact met andere technieken, zoals Reiki en Somatic Energetics.

Na zijn laatste reis naar India in 2014 kreeg hij een prachtige dochter. Het ouderschap weerhoud hem niet van het les geven, mensen te helpen een gezond lichaam te behouden en blijft hij zijn kennis verrijken met verschillende opleidingen. In 2019 rond hij een Yin Yoga en het 4e jaar van de Cranio Sacraal opleiding, af. Al met al betekent yoga een enorme verrijking voor zijn leven.

foto jared_edited.jpg

Jared Holcroft

Vinyasa, Yin Yoga and Yoga based HIIT workout trainer

Jared  was born and raised in South Africa and he is now living in Rotterdam. Since his young age he was always fascinated by how the body works and what the body can achieve.

Ice hockey and ice skating brought him awareness to move strong and yet also gracefully in balance. Until he found Yoga he had overlooked the most valuable things about the human body. The power of the mind and soul.

“Yoga gives you the tools to remove everything this world has made of you, that is not truly your most authentic self. When you find your life purpose, the how becomes easy and the work becomes a blessing.” Jared’s found his life’s purpose in helping other people to discover and unlock what they already have inside of them. Their true potential and their internal flame of power.

 

Jared wants to be part of his participant's journey in class. “Before I found Yoga I had found myself in some very dark places but I am grateful for this as I have firsthand experience. Yoga changed my life for the better and opened me up to new perspectives and now I believe I am able to truly help other people to see the light and live in love because I know it is there and how good it is.”

Getting in touch with your body, mind and soul through movement, breath and mindfulness, is all of which Jared is excited about. To find the gift of discovering your most potential while engaging  energy together in and after class, is the gift of Yoga. 

“My classes always encourage freedom of expression, challenging, honoring of yourself and most of all, having fun. I’m excited to go on this journey with you. Will you join me?”

Jared teaches Vinyasa, Yin Yoga and Yoga based HIIT/workout. 

julia.jpg

Julia de Zoete

Invalster MindBodyFlow, Pilates, Power en Yin Yoga trainer

Julia is begonnen met lesgeven rond 2005. Naast dat ze werkte in het basisonderwijs is ze destijds de Aalo allround fitness & aerobic opleiding gaan volgen om in de sportschool, waar ze toen al vaak kwam, groepsles en fitnessbegeleiding te geven.
Julia had altijd al interesse voor jazzballet, bewegen op en luisteren naar muziek. Daarnaast houdt ze veel van fietsen en actieve buitensporten zoals skiën en paragliden. Deze passies maakte dat Julia al snel BodyBalance en RPM instructeur werd. BodyBalance vond ze geweldig omdat de yoga poses en de pilates op muziek worden uitgevoerd. RPM is voor een fietser en muziekliefhebber een heerlijke uitlaatklep en vooral gaaf omdat over te brengen op deelnemers.

De laatste jaren had Julia behoefte aan meer verdieping om met name tijdens de BodyBalance lessen de deelnemers beter te kunnen begeleiden, goed advies te geven, te laten ervaren hoe verder  te ontwikkelen. Ze heeft toen de opleiding Pilates gevolgd bij Debbie Jenner(2012) en in 2016 is ze zich nog meer gaan verdiepen in de yoga. Eerst power / Vinyasa  yoga en ...daarna ,de ontdekking in haar inmiddels drukke yang bestaan als supermarkt ondernemer, Yin yoga!

Tijdens de Yin Yoga opleiding heeft ze meer geleerd over anatomie, Chinese wetenschap en meridianenleer met tevens het besef dat er nog zoveel is om te ontdekken en eigen te maken..

Julia geniet van het lesgeven. Ze vindt het belangrijk om mensen te laten ervaren dat bewegen met de juiste techniek, focus en aandacht maakt dat men zich sterker, leniger, blijer en positiever voelt. Je kunt Julia treffen als MindBodyFlow, Yin Yoga en bij voldoende belangstelling ook als Ground Control Pilates trainer.