top of page
dancer pose.jpg

Natasha 

Oprichtster van MoveAlongstudio, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Choreograaf van MindBodyFlow, Kinder en Tiener Yoga, Duet & Personal Yoga trainer.

Natasha Komt oorspronkelijk uit de evenementen sector. (Organisatie van dansmodeshows en volledige entertainment producties voor o.a. Levi’s, Wangler en Lee.) Na de geboorte van haar eerste zoon zocht ze meer regelmaat in het leven en werd ze in 2001 de rechterhand van Marjorie Oron van The Pilates

Studio in Den Haag. Vanuit haar office manager stoel keek ze naar de privé sessies in de studio. 

Zo heeft ze geleerd het lichaam te observeren en de liefde voor gezond en precies bewegen begon te bloeien.

Vanaf 2005 tot 2014 was ze werkzaam als Body Balance instructeur en later ook examinator voor dit programma. Juli 2014 werd Natasha toegelaten tot het Les Mills Nationaal Body Balance Trainer team waarvan er zes personen zijn in Nederland en België. 'Muziek en yoga in één programma is magisch en mooi want het raakt je diep van binnen'. Toen de Choreograaf van Body Balance werd vervangen besloot Natasha zelf de muziek uit te kiezen en de yoga poses samen te brengen in haar eigen les programma MindBodyFlow. Mooie muziek, vloeiende bewegingen, hard werken met een glimlach op het gezicht, is gelukkig weer te vinden in MindBodyFlow.


​Natasha is ook Ashtanga Yoga docent. Ze is opgeleid door Manju Pattabhi Jois, de zoon van Sri Pattabhi  Jois, de grondlegger van Ashtanga Yoga. Deze vorm van Yoga ervaart Natasha als de meest dynamische en uitdagende Yoga stijl. Nu als tegenhanger geeft ze ook Yin Yoga, de zachte en rustigere  kant van bewegen op de yogamat. De drieluik MindBodyFlow, Ashtanga en Yin Yoga, maakt een week op de yogamat compleet.

Natasha geeft zowel overdag als in de avond groepslessen. In de middag kun je met haar afspreken voor een privé of een duetles. 

Hans.png

Hans 

Ashtanga Yoga, Bro Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Flow, Power Yoga,  Mindfulness / Meditatie

Na vele jaren van intensief sporten vond Hans uiteindelijk in yoga zijn ultieme bewegingsplezier. Yoga geeft hem zijn dagelijkse portie fysieke en mentale krachttraining. Yoga houdt Hans sterk, soepel en met beide voeten stevig op de grond. Is er onrust of momenten van onzekerheid in het leven, brengt yoga rust en balans terug in zijn leven. Een grote verbinding geeft yoga hem ook tijden het les geven in de vorm van dankbaarheid om er voor ander mensen te zijn. 

Hans is als docent gecertificeerd door de Yoga Alliance (E-RYT 500/YACEP). Zijn yogaopleidingen heeft hij met veel plezier gevolgd bij uitstekende leerscholen en geweldige docenten als (Manju Jois, David Swenson, David Williams en Robert Boustany). Wat hij van hen heeft geleerd, geef hij met veel plezier door in zijn lessen Ashtanga, Pralaya, Yin en Vinyasa Yoga.

“Het is mijn belangrijkste doel om mijn lessen geschikt en toegankelijk te maken en te houden voor iedereen. Ongeacht of je dagelijks yoga beoefent of slechts één keer per week op de mat staat. Leeftijd, lichaamsbouw, aanleg of blessures zijn geen beperkingen voor yoga. Zij bieden juist kansen om je fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel te ontwikkelen.”

Hans is er op dinsdagavond en verzorgt ook Bro Yoga. Yoga met de krachtige vorm, zeer geschikt voor mannen!

roelof treepose.jpg

Roelof 

Invaller MindBodyFlow

Roelof Jansen is vanaf zijn studietijd al werkzaam in de evenementen wereld. Na vele omzwervingen via IKEA, Efteling en diverse eventbureaus was het tijd om in 2013 GAST. op te richten en als freelance Gastheer/eventmanager/docent een eigen koers te kiezen.

Werken in een stressvolle omgeving vraagt om de nodige rust en ontspanning. In 2005 werd dit de sportschool en daar ontdekte Roelof dat regelmatig trainen om conditie en lichaam te verbeteren een prima afwisseling geeft op de dagelijkse bezigheden. Na twee jaar besloot Roelof om zelf Body Pump en Body Balance lessen te gaan geven als groepsfitness instructeur. Hier kruiste zijn pad voor het eerst met Natasha en bleven ze elkaar zien op bijscholingsdagen.

Roelof is een mensenmens. De afwisseling van entertainment management en lesgeven zijn elke dag voor hem een reden om met veel plezier op te staan. "Mensen motiveren de uitdaging met zichzelf aan te gaan, samen te werken aan een sterker lichaam is leuk en dankbaar werk. Invaller zijn voor MindBodyFlow geeft weer een nieuwe uitdaging aan het lesgeven.

De visie van Natasha, yoga en muziek samen te brengen, de gevorderde yogi maar ook de beginner tevreden te houden in één programma is inspirerend. MindBodyFlow is genieten maar ook hard werken.”

Demie

Demie (1).png

Street Dance HipHop trainer

Demie begon Haar dansopleiding met klassiek ballet en ook moderne dans. Na vele jaren is ze overgestapt naar de HipHop en de Street dansstijlen. Met een goede basis van de klassieke dansstijlen valt Demie al snel op. Ze doet vaak met verschillende wedstrijden mee door heel de Benelux als vaste danseres van een dans crew en word ze regelmatig gezien tijdens entertainmentshows en producties.


Demie volgt de dansopleiding Creative College in Utrecht waar ze begeleid wordt in het verder leren lesgeven van alle Street- Urban dance stijlen. Urban dance is een dansstijl die opkwam begin vorige eeuw in grote wereldsteden zoals New York. Urban is een verzamelnaam voor verschillende dansvormen uit een straatcultuur. Jazz dans en Urban dance hebben veel overeenkomsten. Beide stijlen ontstonden op straat en beide hebben een Afro-Amerikaanse achtergrond.


Demie is een enthousiast persoon die altijd leergierig is om alle stijlen te leren. Daarom vindt ze het een grote eer om andere mensen kennis te laten maken met dansen. Het aanleren van verschillende dansstijlen en wat je met je eigen lichaam kunt doen op muziek ziet Demie als kunst. 


“Ritmisch bewegen terwijl je muziek hoort, is een voeding voor de grootste glimlach. Hierdoor raak je nooit uit geleerd en ook nooit uitgedanst!’
Demie is er elke donderdagavond 19:15-20:15 en zaterdag 11:15-12:15. Meld je hier aan

 

Aernout 

Aernout van der Plas

Invaller Ashtanga en Yin Yoga trainer

In 2004 kwam Aernout met power yoga in aanraking toen hij fit wilde worden voor de wintersport. Om er nog veel meer over te weten te komen begon hij met een Power Yoga teacher training. Nog voor de opleiding was afgelopen werd hij gevraagd om les te geven. Tijdens de opleiding merkte hij dat zijn lichaam sommige houdingen als fijn en andere aspecten als minder prettig ervaarde. Voor Aernout was dit het begin van een zoektocht naar de yoga die bij hem het beste zou passen. Hij voelde zich uiteindelijk bij Ashtanga yoga prettig en thuis.

Via Nancy Gilgoff leerde Aerout  zachtheid in de Ashtanga Yoga te integreren. Geïnspireerd door deze benadering is hij bij haar verder in de leer gegaan en verbleef hij een lange tijd in Maui om zijn practice te verdiepen. Tijdens zijn verblijf in Maui en reizen door India kwam hij in contact met andere technieken, zoals Reiki en Somatic Energetics.

Na zijn laatste reis naar India in 2014 kreeg hij een prachtige dochter. Het ouderschap weerhoud hem niet van het les geven, mensen te helpen een gezond lichaam te behouden en blijft hij zijn kennis verrijken met verschillende opleidingen. In 2019 rond hij een Yin Yoga en het 4e jaar van de Cranio Sacraal opleiding, af. Al met al betekent yoga een enorme verrijking voor zijn leven.

Joel 

Untitled_edited.png

Dance crew training

Wanneer je Joël ontmoet zul je je merken dat je te maken hebt met een gedreven jongeman die grootse plannen heeft voor de toekomst. Staat hij eenmaal op de dansvloer vervalt je als snel van de ene verbazing in de andere. ‘Hoe doet hij dat toch?! Joël volgt de dansopleiding

Creative College. Naast zijn wekelijkse verplichte lessen, volgt hij regelmatig breakdance, Hiphop en Poppin lessen. Je kunt hem ook treffen in wedstrijdteams, lees dance battles,

over de hele Benelux.

Zijn Passie is Dans. Alle dansstijlen leren en goed beheersen is zijn doel. Hiphop,

Breakdance en Poppin lijkt hem bij zijn geboorte al meegegeven te zijn.

Gaat de muziek aan, kan hij niet stilzitten. Joël is gedreven en wil graag de jeugd inspireren

zichzelf ritmisch te ontdekken. Hij is een persoon die eerlijk is tegen iedereen en zal je wanneer je in zijn les staat, tips geven om verder te groeien.

Joël is er op maandag 18:00.

Monique 

Untitled_edited.png

ZumbaZen

Vanaf dat Monique een klein meisje was wilde ze al danseres worden. Haar moeder bracht haar naar Penny de Jager, de Nederlandse danslegende van de jaren 70. Dansen werd Monique’s grootste passie en uiteindelijk deed ze ook haar dansschoenen aan op de Rotterdamse Dansacademie (nu bekend als Codarts). Na haar opleiding opende ze een dansschool naast dat ze zelf af en toe ook op het podium te zien was. 
Door gezinsuitbreiding kwam het dansen voor Monique steeds minder vaak voor en trok het lesgeven meer aan.

 

25 jaar geleden kwam ze in contact met Natascha die in die tijd een model dancemanagementbureau had.
“Een vriendin van mij was op zoek naar een Tae Bo instructrice en ik wist dat Natascha ondertussen hobbymatig bezig met lesgeven. Zo werd zij mijn collega bij een sportschool. Hoe leuk is het om na al die jaren nu les te mogen geven in haar studio? Een prachtige locatie waar zij zo hard voor gewerkt heeft en vanzelfsprekend mega trots op is. Ik heb er veel zin in om onderdeel te zijn van haar team en om iedereen veel dansplezier te bezorgen met ZumbaZen. Een heerlijke dansles met verschillende Latin achtergronden waar plezier vooral erg belangrijk is. Tegelijkertijd werk je ook aan je uithoudingsvermogen en spieren.

En dit in combinatie met fantastische swingende muziek. Ik hoop je dan ook snel te zien in de les!”