top of page
dancer pose.jpg

Natasha 

Oprichtster van MoveAlongstudio, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Choreograaf van MindBodyFlow, Kinder en Tiener Yoga, Duet & Personal Yoga trainer.

Natasha Komt oorspronkelijk uit de evenementen sector. (Organisatie van dansmodeshows en volledige entertainment producties voor o.a. Levi’s, Wangler en Lee.) Na de geboorte van haar eerste zoon zocht ze meer regelmaat in het leven en werd ze in 2001 de rechterhand van Marjorie Oron van The Pilates

Studio in Den Haag. Vanuit haar office manager stoel keek ze naar de privé sessies in de studio. 

Zo heeft ze geleerd het lichaam te observeren en de liefde voor gezond en precies bewegen begon te bloeien.

Vanaf 2005 tot 2014 was ze werkzaam als Body Balance instructeur en later ook examinator voor dit programma. Juli 2014 werd Natasha toegelaten tot het Les Mills Nationaal Body Balance Trainer team waarvan er zes personen zijn in Nederland en België. 'Muziek en yoga in één programma is magisch en mooi want het raakt je diep van binnen'. Toen de Choreograaf van Body Balance werd vervangen besloot Natasha zelf de muziek uit te kiezen en de yoga poses samen te brengen in haar eigen les programma MindBodyFlow. Mooie muziek, vloeiende bewegingen, hard werken met een glimlach op het gezicht, is gelukkig weer te vinden in MindBodyFlow.


​Natasha is ook Ashtanga Yoga docent. Ze is opgeleid door Manju Pattabhi Jois, de zoon van Sri Pattabhi  Jois, de grondlegger van Ashtanga Yoga. Deze vorm van Yoga ervaart Natasha als de meest dynamische en uitdagende Yoga stijl. Nu als tegenhanger geeft ze ook Yin Yoga, de zachte en rustigere  kant van bewegen op de yogamat. De drieluik MindBodyFlow, Ashtanga en Yin Yoga, maakt een week op de yogamat compleet.

Natasha geeft zowel overdag als in de avond groepslessen. In de middag kun je met haar afspreken voor een privé of een duetles. 

susmita.jpg

Susmitha

Meditatie Hatha en Yoga Nidra 

Namaste!


Susmita started her Yoga practice when she was 7 years old. After her several years of practice, Yoga drove her to continue with higher motivational spirit.  After years of practice, Susmita gradually realized that yoga is not merely limited to sport or an exercise to strengthen and lengthen – its greatest benefits are cultivating self-discovery and acceptance through its spiritual embrace. It's a science of attaining a state of mindfulness that eventually leads to positive actions and a person’s growth in the ocean of universal energy. 


Then she started her journey of yogic studies in 2007 at Bihar School of Yoga, known worldwide for its authentic and systematic study on yogic discipline. After completing her yogic studies she decided to pursue Masters in yoga and she has completed her masters in Yoga from uttarakhand sanskrit university (a authentic university of traditional studies).


As a teacher of yogic discipline Susmita enjoy connecting with the people because teaching yoga for her is an honor of being able to share the gift of this holistic science with the world and she tries to create an environment of growth and harmony within her students. Susmita believe that yoga is a process of establishing connection and evolving together in a beautiful journey of self realization . Susmita's personal inclination is very much towards the time tested and authentic system of yoga  so she teaches Hatha, Viniyasa, Yin, different styles of meditation, Yoga nidra.

roelof treepose.jpg

Roelof 

MindBodyFlow

Roelof Jansen is vanaf zijn studietijd al werkzaam in de evenementen wereld. Na vele omzwervingen via IKEA, Efteling en diverse eventbureaus was het tijd om in 2013 GAST. op te richten en als freelance Gastheer/eventmanager/docent een eigen koers te kiezen.

Werken in een stressvolle omgeving vraagt om de nodige rust en ontspanning. In 2005 werd dit de sportschool en daar ontdekte Roelof dat regelmatig trainen om conditie en lichaam te verbeteren een prima afwisseling geeft op de dagelijkse bezigheden. Na twee jaar besloot Roelof om zelf Body Pump en Body Balance lessen te gaan geven als groepsfitness instructeur. Hier kruiste zijn pad voor het eerst met Natasha en bleven ze elkaar zien op bijscholingsdagen.

Roelof is een mensenmens. De afwisseling van entertainment management en lesgeven zijn elke dag voor hem een reden om met veel plezier op te staan. "Mensen motiveren de uitdaging met zichzelf aan te gaan, samen te werken aan een sterker lichaam is leuk en dankbaar werk. Invaller zijn voor MindBodyFlow geeft weer een nieuwe uitdaging aan het lesgeven.

De visie van Natasha, yoga en muziek samen te brengen, de gevorderde yogi maar ook de beginner tevreden te houden in één programma is inspirerend. MindBodyFlow is genieten maar ook hard werken.”

Sharon_edited.jpg

Sharon

Hatha  en Ashtanga Yoga 

Yoga is een bijzonder krachtig iets. Het heelt, het leeft, het activeert, het beweegt en verandert. Het is dynamisch en het is statisch. Het is fysiek, het is mentaal, het is spiritueel. Het is tijd voor jezelf op jouw yogamat. En ik mag mijzelf gelukkig prijzen dat ik jullie daarbij mag begeleiden.

bottom of page