top of page
Yoga klas

Groepslessen

12 lessen afgenomen in 3 maanden voor kids en jeugdlessen op een vast moment. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen. Onze lessen zijn niet massaal. De lessen zijn bij ons in de studio. 

Van tijd tot tijd nemen we opnames van de les zodat je zelf mee kunt kijken naar je resultaat. De opnames delen we pas aan de wereld na goedkeuring van je ouders.

hiphop Class

Per seizoen 125,-

Kinder Yoga, Dance Crew training of Streetdance lessen? Is er thuis te weinig geld over voor begeleid bewegen? Dan vragen we aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur om mee te betalen aan het lesgeld.

De laatste les van het seizoen geef je een show die je presenteert aan ouders, vrienden en familie. Volg je Kinder Yoga, laat je in de laatste les, de houding die je het mooist en het moeilijkst vind.

dance kids.png

Wat trek je aan?

Je trekt een lekker zittende broek of pak aan waar je gemakkelijk in kunt bewegen. Verwacht dat je opeens een high kick of halve split kunt maken. 

Schoenzolen zijn wit, glad en speciaal voor deze training. Je mag je schoenen achterlaten als je naam aan de binnenkant geschreven is.

Kom je met vieze (gym) schoenen train je op schone sokken of schone blote voeten.

Ja ik schrijf me in voor een jeugdproefles
 

Wij werken aan de opbouw / aanvulling van het rooster en onze site. Lessen op het rooster met een * ster, gaan door vanaf 4 aanmeldingen. Heb je een les voorstel?
Laat het ons weten, wellicht kunnen we je blij maken:). Dank voor je begrip.

Selecteer de proefles

Alle seizoen lessen zijn nieuw op ons rooster. Hierdoor kan het zijn dat indien er te weinig aanmeldingen komen we de les nog even moeten uitstellen of samen moeten kiezen voor een ader tijdstip. Alvast bedankt voor een flexibel begrip!

Mag u zoon of dochter alleen terug naar huis?
bottom of page